Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att jag vill skriva igen.


Längtar vi

Jag väntar innerst inne
tills våren kommer
bländar mitt sinne

Solen tittar fram igen
Du ler igen
när marken slagit hårt mot dina knän
du ger dig hän till händer som väntar

Bländande speglar mitt mod i dina ögon
Våren väntar vid ett dansande löv mot marken

Vid gatlyktor rusar traffiken förbi
I naturen längtar frö efter liv
i allt du är, i allt jag är
längtar vi

Jag håller dig, kärlek
hårt
fast det är svårt






Fri vers av Big trouble loosing control
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-16 21:56



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
väldigt fin om längtan...
applåd
kb
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Big trouble loosing control
Big trouble loosing control