Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltid trasselhjärta (050531)


Trasselhjärta (kedjad fast)

hon har allt man
kan önska sig
i en vriden värld.
överallt finns de,
de som betyder något,
de som alltid ställer upp.

men det är något
ingen inte riktigt
kan sätta fingret på,
en vilsenhet,
en plats där ingen når fram,
där är hon fullständigt ensam.

vänner bjuder på
tröstande kramar och bubblande skratt,
pojkvän har en ocean av
kärlek att ösa ur
det finns alltid någon där,
men ändå är hon så ensam.

det finns de som säger
att hon är otacksam,
bara tar och aldrig ger
kanske ser de inte
hur hon kämpar för att
bli kvitt sina bojor?

hon är fångad i vilsenheten,
en kall död plats
där hon inte får chansen
att leva som oss andra
hon längtar ut,
hon vill slå i blom nu




Fri vers av trasselhjärta
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-08 21:40



Bookmark and Share


  stannar kvar
Sorglig. Vacker i sitt språk. Vet känslan väldigt väl.
2005-06-08

    Agnieszka
den är känslofylld och väldigt sorgsen. ensamheten och tomheten är påtaglig. förstår hur du menar.
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

trasselhjärta