my life was saved by Rock & Roll

 

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my life was saved by Rock & Roll

 

 




Lou Reed & Patti Smith knackade på min dörr en dag

 

Lou Reed & Patti Smith knackade på min dörr en dag

Kom in! sa jag ~ & satte på kaffet

Vad härligt att Ni kommer!

Jag har diggat Er musik i 20-30 år

Ska du följa med till New York, frågar dom

Följ med! Här kan Du inte sitta & ruttna ute i bushen

i det här trista landet! Det är Du för bra för!

Sure, svarade jag, sure, här kan jag absolut inte sitta & ruttna

Vi vill att Du kommer & läser Dina dikter!

Vi står för alla omkostnader. Du behövs i USA!

Sa Patti ~  jag satte på en av mina favoriter med henne på stereon

Because the night  

Ja den är bra, sa hon, men ganska gammal...

Gassed & stoked med Lou ~ dånade sen i stugan så teglet studsade

Lou han bara log ~  jag & Patti dansade loss!


Vaknade sen... med ett stort leende.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-15 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
It´s such a perfect day, i´m glad i spent it with you.
2008-03-16

  Elaine.S VIP
Nice dream
2008-03-16

    Nattviol
mmm.. hör av dig när du
kommer fram.. !
ett sms från staterna
kan vara trevligt att få..
kraamen!
; ))
2008-03-15

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!!!:):):):)
2008-03-15

  mayhem and order
Tro jag det att det va ett leende jag velat se.
(min dröm, Nina Hagen & Johnny Rotten*haha*)
2008-03-15

  Björn Karlsson
Drömen kan ta med en på mäktiga resor

Härligt skrivet

man tackar
2008-03-15

  Ola Rydberg
härligt

jag själv kunde tänkt mig ett möte med
Bob Dylan
och
Louise Hoffsten
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP