Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den livsfarliga naiviteten




 

Dom mänskorna som du har försökt så länge -

i en evighet - att få att förstå vad du menar.

Låt dom vara!

Ge bara upp.

Lämna dom ifred.

Det är ingen idé!

Du är en outsider.

Dom vill ha ett normalt helt vanligt liv.

Det är som det är.

Det är som i en pjäs av Pinter.

Du ska akta dej!

Du hotar dom.

Dom säjer: Du sviker & lämnar oss!

Men vem är det som har lämnat vem...?

Du får inte vara så naiv.

Du måste värna ditt liv!

Gå nu - Din väg!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 23:23



Bookmark and Share


  glittertindra
visst är det konstigt att naivitet och viljan att kommunicera kan vara ett hot....
2008-03-16

    Nattviol
åhhh.. jag har gått för länge sen..
aldrig funnit någon gemenskap
eller sammanhang!
jag förstår exakt.. hur du menar!!!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP