Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkröda segel




Slöjor av vitt regn för mina ögon

som smälter längs min handrygg och droppar

likt elfenbenstårar av min kropp



plommonblomma i snö

reser sig likt fenix fågel

ur askan

gång på gång



Ett leende med mörklila läppar

bland tusen och åter tusen blonda nyanser



mörkröda segel flackar när vinden dör ut

ett budskap om förlust stävar



en förljugen dröm

för bortskämda flickor att önska



stället för att simma iland

till allt det där vi har att vara tacksamma för










Fri vers av Plumflower
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 05:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Plommonblomma i snö!

En hit!

Något jag själv önskar att jag hade skrivit.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower