Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren dröjer alltför länge i mitt tycke


Vinterserenad

Beslöt mig idag för att ge vintern en omgång. Jag tog mitt spanska rör och lät det dansa över snötäcket. Hundra slag rätt ner i snön.

Det borde lära vintern att veta hut.




Fri vers av Harry Schönhaar
Läst 382 gånger
Publicerad 2008-03-16 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harry Schönhaar