Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några centimeter.


jag berättade några centimeter i en för stunden lycklig

fylla och jag gav dig mitt löfte om att jag minsann

skulle komma ihåg alla ord och kärleksyttringar jag hade sagt

när vettet kommit tillbaka och alkoholen försvunnit

för att visa att det var jag och inte spriten som talade



dagen efter drabbades jag av blackout och du

tyckte jag skulle skämmas för min lögn

samtidigt som jag inte kunde hitta orden till att förklara

vad det var som fick mig att dränka mina bekymmer

i sprit fram till klockan sju på en söndagmorgon



det var några centimeter ifrån att älska dig och hundrasjuttio mil

ifrån att röra din hud och möta dina ögon i talande tystnad

och när du frågar vad som krävs för att ta bort några

centimeter säger jag att det vore en fördel om avståndet försvann

även om jag vet att det inte är alla mil som är problemet




Fri vers av Mys
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 17:39



Bookmark and Share


  Stefan Ek
vackert!
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mys
Mys

Senast publicerade
några centimeter.
* Se alla