Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon man känner sprider glädje omkring sig bara rinner dom....


Glädjens tårar

Då jag från
arbetsträningen
kommer hem....

ringer det på dörren

jag undrar vem...

öppnar för jag
ser min granne
där utanför står.....

det som sägs
är
jag måste få
läsa detta

och så plötsligt
ser man i ögat
glädjens tårar....

då det jobbiga
inom sig hon haft....
skapar glädjens
tårar en ny kraft....

så ta vara på
glädjens tårar....


080318 Sajo




Fri vers av sajo
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-18 14:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Du har så rätt glädje tårar ska tas till vara
och vårdas
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo