Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föreställde mej att jag skulle vara död







Jag föreställde mej att jag skulle vara död

Vakna på den andra sidan på morgonen

Såg framför mej, kände det

Det strålande fridsljuset, glädjen

Chocken hos min familj, vänner

Döden ~ allsmäktig ~

skulle väcka kärleken

längtan saknaden ~

som inte skulle gå att fly ifrån.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-18 18:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den tanken är överväldigande- död- borta- men finns på ett annat ställe.
Väl diktat!
2008-03-18

  Carola Zettergren
Snyggt poetat
med snygg vändning!!!!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP