Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min och Din

Är min sanning, din sanning

KONTAKTEN
banbrytande

SAMHÖRIGHETEN
förvånandsvärd

FÖRSTÅELSEN
likvärdig

RELATIONEN
obefintlig

PASSIONEN
gåtfull

Är min hemlighet, din hemlighet




Fri vers av Sparven
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-03-18 23:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en sanning.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven