Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tömde mina tankar.

hur kunde det bli såhär fel?
fan det är det enda jag vill veta kan du inte bara svara?
jag har gått runt i typ två månader och bara hoppats kan han inte bara svara på varför?
varför allt blev så jävla fel det var dig jag ville dela mitt hjärta med men varför fick jag inte det.
du gav mig hopp du sa.
men du ljög hur fan kunde du, du ljög för mig i två månader,
jag orkar inte ens veta varför?
varje början har ett slut det vet både du och jag problemet var att vi inte hann börja innan det tog slut.
det finns bara en kille som är som du och det är du det var ju dig jag ville ha varför fan gjorde du allt det här för?
du lovade att alla dom dära problemen allt jag sa till dig skulle bli bra.
tror du det blev bättre av att du ljög för mig ?
jag hade bara dig och nu har jag ingen.
jag kunde inte koncentrera mig på nått hur fan tror du det var.
skolan var skit träningarna var skit kompisarna borta.
allt jag sa till dig, jag menade det.
men du sa sånt du inte ens menade och nu tror du vi ska kompisar jag säger bara glöm bort.
jag menade när jag sa att jag älskade dig.
det var fan ett halvår sen och jag har inte kommit över det än.
inte glömt allt du sa till mig inte glömt hur mycket du sårade mig.
folk säger det är bara gå vidare och glömma jaa tack det är ju så jävla lätt.
så länge som jag har försökt det går inte jag orkar inte mer. men vafan det värsta är nog att stå här och fortfarande efter ett halvår stå och undra varför?




Övriga genrer av joonna-feeliicia
Läst 142 gånger
Publicerad 2008-03-19 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joonna-feeliicia
joonna-feeliicia