Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många kvinnor orkar med...





 

Hur många kvinnor

accepterar, orkar med,

står ut med:

 

Män som erkänner, visar

att de fryser, att livet gör ont,

att de hungrar, sörjer, förtvivlar?

Männen som gör anspråk på

att få vara Människor ~

anspråk på själva Livet

Hur många av alla kvinnor är villiga,

kapabla att bejaka, att älska dessa män,

& låta sej bejakas & älskas av dem?

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-19 20:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kvinnor som insett att vi först är människor sedan i andra hand män och kvinnor står ut.
Väl diktat!
2008-03-21

  Daniel_78 VIP
inte alla
2008-03-19

    sunnanvind
mänskliga män...mänskliga kvinnor!
2008-03-19

  glittertindra
sådana män är önskvärda... men finns det män som står ut med kvinnliga diton? ....
2008-03-19

    Nattviol
många!!!

jag är en av dem
och det vet du!
jag efterlyser
MÄN niskor...
inget annat!

kraaam
2008-03-19

  korpfjäder
Som kvinna och människa föredrar jag mänskliga män och kvinnor. Såna som har känslor och behov. Som både vill dela glädje och sorg, elände och lycka. Dela, inte ensamma bära eller ensamma gå fria. Så är det för mig.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP