" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Petruslice.se/24

Det finns inga dumma frågor,
bara dumma svar.
Och ibland föder svaren mer än frågor,
något som trillar ur munnen.
Men nervärdera inte min situation.

 

Sov på saken, sade du.

Jotack!

Det har jag i stort sett gjort
i femtio år,
och när jag vaknar
finns allt kvar,


så även frågan,

du hade bra svar på.

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 405 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-19 22:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Lite att tänka på..kanske inte alla frågor ska få något säkert svar..kanske deras funktion är just att föda nya tankar..
2008-03-20

  Just Emotions
tänkvärt...
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt