Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir fel

Så som en spikboll

 

I ett stort ballonghav

 

Mörkret sprider sig




Bunden vers (Haiku) av Kalle
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle
Kalle