Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irrbloss

stilla mitt
hjärta lilla
mig i sömn
och glömska
stirrar ut
i krig och
onda drömmar
livets stilla
strömmar
ömmar stilla
mig i sömn
och virrar
in i dimman
virar in timman
i glömska mitt
hjärta irrar
runt i sömn




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 606 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 19:31



Bookmark and Share


  Marta
Woh, du ÄR makalös.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd