Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringar





 

 

 

Vi får inte ge upp.

Förändringar kan ta flera 100-tals år.

Men dom har skett.

För att folk har samarbetat och inte gett upp.

Tappat sugen, hånats, förföljts & mördats har folk.

Men det har alltid funnits dom som kämpat vidare.

Ett sandkorn i taget för att bygga bron över havet.

En dag i taget.

Göra nånting gott för någon.

En sak i taget.

Streta.

Var god.

Godheten är universums och människans innersta sanna natur.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 19:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja - ett sandkorn i taget.
Detta är vad jag skulle vilja kalla en storslagen text- vi ska förändra- men det tar tid- den insikten är inte alla given.
Du har den!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP