Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behåll Dej





Öka ljuset i världen idag

Dras inte med i stressen,

ytligheten, kylan

Håll dej vaken

Lita på Kraften

Behåll Dej! 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-20 20:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
\"Behåll dig\" ord att ta till sig.....
2008-03-26

  Michaela Dutius
Härlig uppmaning i poetisk form - Behåll dej! Underbart uttryckt!
Applåd!
2008-03-21

  Lena Krantz VIP
Det har du verkligen rätt i....
lovar!
;o)
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP