Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker!

Du är den du är.
Du är vacker och intressant.
Och ingen ska få trycka ner dej i ett hörn.
ingen ska säga åt dej vad du ska göra.
ingen ska få trampa på dej som en dörrmatta
För att alla har rätt till att få synas och höras.
Och Du är unik och det finns ingen så bra som du.




Fri vers av 3mma
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-03-20 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bravo!
Var vacker, vild och fri.
Det hatar svenskarna.
Men jag älskar det.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

3mma