Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handtralla


vägen är lång när man gål gata upp

i begynnelsen

du du bara du

och inga andra gudinnor
skola jag hava jämte dig

och ordet

maria maria

i för stora skor
lägrade jag
kom jag

och

du du bara du

som hopp, en grynings ljus
på sjunde dagen

ett kors att bära
att trä på

och jag jag endast jag

dog, drog

den lilla

och den stora






Fri vers av Peter Von Lûgen
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 00:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vidrig och totalt onödig struntdikt.
2008-03-21

    Peter Von Lûgen
åhh, äntligen någon som vågade sig fram och kommenterade. till mig vill jag bara säga du äger mannen. typ ingebn som du i hela världen

förresten det kan väl inte ha undgått någon att det här är en j-a freakin\' haiku
2008-03-21

    Peter Von Lûgen
hjälp mig
stjälp mig
men för bövelen
vad kan bli bättre? vad kan inte bli bättre? så svårt sätta ord på den känsla jag har
å jo, jag tycker om långa skogsprmenader oxå
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Von Lûgen