Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte

skuggorna kommer från lampor
för solen är gömd bakom moln
snön vilar
jag ser ditt hårsvall bakifrån

mina steg närmar sig dina
jag tror att du är ganska lugn
i kväll
rytmiken är enkel, försiktig

tanken slår till
att jag borde sträcka ut en hand
när jag passerar
men då har jag redan gått förbi




Fri vers av gul planet
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gul planet