Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråsten




Är en fjäder


i hans hjärta


och han




en sten i mitt




Fri vers av Plumflower
Läst 509 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-18 03:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket stark symbolik som berör
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Inte \"tit for tat\", således...

En stor sak skickligt skildrad i få ord.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower