Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tappert försök

Så sitter man här mitt i natten
Invirad i en filt och med pennan i hand
Viskar tyst hur orden låter
ord från ett hjärta som står i brand

Försöker skriva på rim men det går inte så bra
Det blir bomull istället för siden
Skulle skriva om tystnad, saknad och ensamhet
men tappar bort mig hela tiden

Skulle skriva hur det känns när du inte ringer
Skulle skriva hur det känns när du säger att du inte vill
Men allt som det blir är bara svammel
Besvikelse efter besvikelse, överlever jag en gång till?

Kan inte svaret på frågan jag ställde
Och tror du förstår lika lite som jag
Men är det någon mening att satsa?
Av oss två är det inte bara jag som är svag

Men jag bara sitter här och skriver mitt i natten
Tänker mycket men har inte koll på tiden alls
Sitter här för att få klarhet
men kan inte dansa, mitt liv blir aldrig en vals

Jag önskar du kunde läsa mina tankar
Så mycket mer du plötsligt skulle förstå
Jag hoppas vi blir lyckliga ett tag till
att du väljer att dela den väg jag väljer att gå




Fri vers av Elionwy
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elionwy
Elionwy