Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaciär

Du avspeglar dig i vattnet
likt skuggor på ett hus
du glänser i skenet från solen
från dig rymmer inte en enda strimma ljus
du kan glänsa lika vackert som norrskenet
jag kommer alltid hålla dig kär
vagga dig sakta i mina armar
mitt älskade skinande glaciär




Fri vers av ThEAngel
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 09:47



Bookmark and Share


  aol
så underbart vackert gillas
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

ThEAngel