Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du håller min hand!

Om du håller min hand
låvar jag att jag alltid finns där,
bara för dej.
Om dina tårar rinner
ner för dina kinder,
så torkar jag bort dom.
Om du håller min hand,
så håller jag din!
För att ingen
är så värde full som du!!
I love you!




Fri vers av Frijdis96
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 16:17



Bookmark and Share


  Louise. J
Sött..
2008-03-22

    ninuu
:)
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Frijdis96