Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och platser tyckte hon om

tillbaka
till löven
på marken
till doften
och härligheten

till stenarna
och mossan på
asfalten
till sopskyffeln
i köket

till mörkret
och vägen
som hon tyckte
så mycket om

vägen tyckte
hon bäst om
och vissa platser
tyckte
hon mycket om
också

hon vred

elementen
och drog för
gardinerna
och bäddade sängen

och tecknade
skrev
och läste en bok

sen sov hon
lyckligt i
alla
sina dagar
Amen




Fri vers av monicafunck
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 16:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
(Hoppas alla akademiskt orienterade ursäktar en så kort och koncis kommentar, men jag är inte lika intellektuellt avancerad som de professionella kommentatorerna...)

Dikten handlar om tillhörighet och identifikation, som jag ser den.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

monicafunck
monicafunck