Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är

en bro du balanserar på när du vill hoppa
en brygga som skyddar dig mot vattnet du vill drunkna i
en katt som du klappar när du söker tröst
en matta du kan gå på för att skydda dig mot de brännande eldarna som tänds under dina sårbara fötter.

en huvudkudde som torkar tårarna ingen ser, en hand som klappar ditt hjärta
och

jag viskar mjuka ord i ditt öra när kinden är blåochröd av svordomar.
jag är en boxningssäck som tar emot alla slag och jag är en mantel som gör dig osynlig när pappas alkoholandedräckt baknar hårt på dörren.

jag är himlen i ditt helvete, jag är paradiset i din mardröm

nej, jag vill så gärna
men jag kan inte


för jag är ingenting. (och du är fortfarande ensam)











Fri vers av staralfur
Läst 146 gånger
Publicerad 2008-03-22 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men du har i alla fall en ambition som är lovvärd.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

staralfur