Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Kom hit och sätt dig


kom hit och sätt dig
sade jag och klappade
så klart inte henne
men en mjuk dyna i ett
gammalt säte
hon sa det var snällt
men jag vill inte




Fri vers av klint berg
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-06-11 11:59



Bookmark and Share


  Spoon-Janne
Förklara dig...
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

klint berg

Senast publicerade
Kom hit och sätt dig
Duo
* Se alla