Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda jeans del 7

Oj.
Oj, tänker jag, medans Ludvig kramar min hand hårdare. Förlåt mig för att jag tjatar, men det här känns fortfarande otroligt för mig. Allting har ju kommit som en chock. För bara några dagar sedan var jag bara en vanlig singel tjej, som inte hade någonting speciellt. Och nu, har jag en kille också. Okej, kanske mitt liv inte är så förändrat, men jag har fått något som gör det mer spännande, mer roligt, mer... värt att leva.
\"Vad tänker du på?\" frågar Ludvig. Jag tittar inte på honom, inte än. Jag vill stanna i mina tankar en stund. Jag försöker komma tillbaka i stämmning, men det är försent. Tankarna har redan försvunnit i den ljumma höstvinden.
\"Bara på hur otroligt det här är\" säger jag med en drömmande röst.
\"Jag vet\" säger han, precis som att han har förstått. Han kramar mig hårt, och jag tar mina händer innanför hans jacka. Jag känner värmen sprida sig i mina händer. Jag tittar in i hans ögon och han tittar in i mina. Jag får en känsla som aldirg förr satt sin fot i min kropp. Kärlek, tror jag det kallas. kan det vara möjligt?
Han lutar sig fram och än en gång så kysser han mig. Lika intensivt som förra gången sprider sig värmen i min kropp. Jag vill aldrig sluta, men gör det iallafall. På något sätt så förstår jag att det kommer att hända igen.
Vi sätter oss ner på en parkbänk och lyssnar på musik. Mycket rock spelas, men efter en liten stund kommer en ballad jag aldrig har hört förut. Den är vacker. Jag fastnar snabbt för meningen \"If god had a name\" och lagrar den i min hjärna.
\"Vilken vacker låt\" säger jag.
\"Visst är den. Jag har gillat den länge\" säger han. \"Jag vet inte vem som har skrivit den, man han som har gjort det måste vara ett geni\". Jag fnissar.
Efter att ha kollat på klockan så börjar vi bege oss hemmåt. Vi tar en genväg genom parken. Det känns kul att kunna visa upp sig inför alla. Även de man inte känner.
Än en gång skills vi åt med en kyss.
När vi släpper varandra så kommer en välbekant mening upp i mitt huvud:
\"If god had a name, it would be Ludvig\"




Fri vers av Beeingme
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-03-22 21:35



Bookmark and Share


  Limestoned
(men när kommer Röda Jeans 8?)
2008-03-23

  Limestoned
Ajajaj, hur ska jag kunna se på min klasskamrat Ludvig nu? Jag kommer ju bete mig som om jag är kär i honom, så bra levde jag mig in här...
BRA SKRIVET
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Beeingme