Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag...?

Sitter på din säng
På TV:n går Family Guy när den är som bäst, men jag varken ser eller hör mycket av den
Jag hör dig, när du pratar om din vardag, din familj och dina minnen
Ibland fnissar jag till eller säger något, men för det mesta, så sitter jag tyst
Jag blir glad över att bara höra din röst

Jag tittar på dina fingrar, länge
Tillslut kan jag inte motstå frestelsen
Jag tar din hand, håller hårt
Du håller, du med

Medans vi ligger där och pratar, tänker jag
Kan det vara så att...?
Att jag är...?
I dig...?

Eller?




Fri vers av Beeingme
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beeingme