Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt eller fel?

Finns det en lagbok,
om hur jorden ska vara?

Alla säger att de har rätt,
men tänk om alla har fel?

Finns det verkligen bara en sanning,
eller finns det fler?

Kan alla här på jorden ha rätt,
samtidigt som vi bara har fel?

Alla ljuger ibland det finns,
ingen som alltid säger sanningen.

Men vem säger att det vi vet är sant,
bara för att det står i en bok?

Alla har vi olika osikter,
på så sätt har vi alla rätt,
Samtidigt som vi alla har fel.




Övriga genrer av Broken_sword
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken_sword
Broken_sword