Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk hur livet kan förändras för en hund, jag har ofta undrat om djur kan känna sorg och saknad precis som vi människor.....


En liten hund

Första gången
jag dig såg....
var då du så
svart och lockig
på bordet framför
husse låg....

Varje dag oavsett
väder husse med
dig en promenad gick....
tillbaka inomhus du
kokt skinka fick....

Men så en dag tog
livet för husse slut....
vart skulle du
nu hamna?
och vem skulle nu
gå med dig ut....?

En liten hund efter
sin husse letade
för han bara försvann....
men så plötsligt vid
min faster ett
tryggt hem du fann....

Igår du låg i hennes
knä och mådde gott....
tänk så bra du nu fått.....

080323





Fri vers av sajo
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-24 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo