Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sverige har monarki bevisar att vi lever i ett sagoland
~T
age Danielsson




Sagolandet





Folk solar sej i sagosolens låtsasljus

Så himla festligt & tjusigt med kronprinsessa & konungahus

tycker denna smet av Kändisar & Societet & vanligt folk - vilket äckligt krus!

- i ett enda stort patetiskt rojalistiskt & illusoriskt rus

 

I mer intelligenta stater avvecklades monarkin i en forntid

För man tyckte det var dags för vett, rättvisa & demokrati

Men i Sverige fanns ett sånt förtryck - i folkdjupet kvästes ett Raseri!!

Fortfarande försörjer vi ett förmöget konungahus - på svensken är det pli!

 

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-24 18:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja nog är vi plikttrogna vi svenskar.
Väl beskrivet om våra drömmar!
2008-03-25

    Nattviol
haha!
säger som vi skanderade i
tonåren:
\"bevara monarkin - lägg
kungen i formalin\"
bra skrivet..mm.. rutet

och jag håller fullkomligt med!
avveckla detta föråldrade
och låt monarkerna jobba
med att representera
Sverige som vanligt folk!

alla - är vi vanligt folk..
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP