Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är Sanningen




Kärleken är inte verkligheten
Den är Sanningen; det sanna livet
Verkligheten söver oss
I Kärleken vaknar vi till sans

Vad är det som får oss att
ständigt och oftast omedvetet
abdikera från vårt ansvar
att hålla fast vid ljuset?

 

 

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 19:19



Bookmark and Share


  Simmerskan
djup fråga som kräver tankeverksamhet
tack för så vackra ord
2008-04-22

  glittertindra
så fin text... kärlek är sann, sanning är från kärlek, det går vända och vrida detta på så många sätt...
2008-03-24

  Michaela Dutius
vacker och spännande text som tänder tankar och startar tankekedjor.
2008-03-24

    Nattviol
yttre faktorer som
vi har svårt att värja
oss emot...

du fångar det bra!

kraaam
2008-03-24

  Emilia Mattsson
Denna var bra, mycket klokt.. en sanning inte många förstått... :)
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP