Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag denna såg idag for tankarna till mig och till slut en dikt det blev....


Koltrasten

Trots kylan
som håller
sitt envisa
grepp om oss....

går vi ut i
solens sken och
sätter oss på
en bänk som
i lä står.....

Det är då jag
den plötsligt ser

alldeles svart och
gul näbb den har....
där är ju KOLTRASTEN
säger jag, den har
säkert under vintern
varit kvar.....

men vad gör väl det....

KOLTRASTEN den ger oss
tankar om att det
kommer en vår.....

080324




Fri vers av sajo
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo