Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bisexuella är inte kärlekstörstande galningar







Jag älskar kvinnor

när de visar sin fulla styrka

och när jag får dra fingertopparna 

ner för deras överarmar



Jag älskar män

när de går med svala steg

och mjukt glitter skymtar

bakom ögonen



Ja, jag är en person

som gillar mänsklighet

men jag har väldigt svårt

för idioter











Fri vers av Plumflower
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-25 21:39



Bookmark and Share


    Vickin
Men åh vad fint, och sant. Och de två sakerna fick du ihop till en! bravo
2008-08-30

    öppettid
det går ju inte att göra annat än att hålla med
2008-06-01

    deb8
Ja tänk vad tråkigt att vara begränsad. Din text är enkel lite sexig och väldigt talande..

Jag instämmer speciellt i det översta stycket:)
2008-04-24

  To
Vacker text som väcker tankar.
2008-03-29

  Hannadraken
Skarpt slut! Vem har inte det?
2008-03-26

  Bjarne Nordbö
Vi skulle nog komma bra överens.
2008-03-25

    Melona
tycker om,
ditt innehåll - kär i människan!
2008-03-25

  Carola Zettergren
Sant och vackert
med mycket hjärta...
jättefin poesi!!!
2008-03-25

  Christer Eriksson
Jag tror att alla människor är bisexuella det är bara våran normgivande uppfostran som från födsel stöper oss i ett beteende många av oss har svårt att ta sig ur. Bara en teori i denna blandning av kommunal skolgång och kristen påverkan. Tycker att titeln är lite för ”öppen” men jag förstår den på sitt sätt då det gäller att synas i denna ström av texter..
2008-03-25

    ej medlem längre
Skulle gärna sett en annan formulering av sista strofen - inte innebörden, bara formen.
2008-03-25

    smuts
Nej. Bisexuella är personer som blir kära i personen, inte könet. Punkt slut.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower