Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens enhet

Jag sökte vägen men fann den ej.

Jag sökte kunskap men fann den ej .

Jag sluta söka och fann mig själv.

Med slutna ögon jag såg mig själv.

Bortom intets värld och intighet.

Jag fann mitt hem - vår enhet, vår evighetens enhet.




Fri vers av Cyrus
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 15:11



Bookmark and Share


  KristinaE
.. längtan bortom - kanske finner jag mig - evigheten existens inom oss blir vi!?
2008-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Så du är alltings mått?
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Cyrus