Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av denna blir vi så glad....det är mars och vi bara längtar efter våren som kommer så sakta men stannar av en stund för att åter igen sätta fart.


Solen

Trots att vinden
utomhus viner...
ser man glada
miner....
för vi ser att
solen skiner...

Solen ger oss
ny kraft....
då vi vinterns
mörker hos oss haft....

Solens varma strålar
gör att vårbåcken börjar
rinna....
då snön nu så sakta
försvinna.....

Solen har nu så
sakta börjat gå ner
bakom kyrktornet
men den skiner ännu
in i våra hus....
så vi behöver inte
tända några ljus....

080326




Fri vers av sajo
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-26 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo