Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vardaglig Sheherezade




om jag berättar för dig
/kanske/ du kommer tillbaka
när det handlar om liv och kärlek
finns det bara overkliga gränser
vi kan röra oss över verklighetens utkanter
göra dig med historia
nej jag menar göda dig med historia

så /kanske/ du blir frisk

jag har känt mig tömd på saker att berätta
men om jag får tro på behovet av mina sagor
kanske de kommer fram




Fri vers av Goldengate
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 11:09



Bookmark and Share


  Kthrauklis
Väldigt mjuk och skör. Och jag läser så gärna dina ord - särskilt när de, som här, betyder så mycket.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Goldengate
Goldengate