Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormvarning inombords

så vacker
att se på

men så utom min räckvid


jag försöker skrika
så att du

förstår

men min mun förblir öppen
och stum

om du bara vetat
mina tankar
skulle kankse allt gå i en annan riktning


du skulle kunnat tämja

stormen
som pågår inom mej

men allt

verkar så avlägset



endast i mina drömmar



existerar vi




Fri vers av -kj
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-kj