Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På min promenad har detta hänt mig.....


En öppen dörr

Tar med mig
min kamera ut
på en promenad
och jag
lägger märke till
att mina
steg mot kyrkan går....

jag fotograferar
en stund och
när jag vänder
mig om
ser jag att det på
kyrkans dörr
ÖPPET STÅR...

på dörren jag
gläntar.....
och därinne ro
och tystnad väntar......

jag tänder ett ljus
för jag tänker på min
far som för ett tag
sedan hastigt gick
bort
och även för alla
andra som varma
tankar behöver
i mina ögon känns
det som att jag
tårar nu får.....

Den öppna dörren
är till för både dig....
och mig....

080328




Fri vers av sajo
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 07:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Den dörren är öppen för oss alla
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo