Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya tårar..

nya tårar som letar sig ner för mina kinder

följer erfarna kanaler

kalla gnistor

 

du fyller mina ögon

med oändliga tårar

som aldrig tycks ta slut

 

jag saknar dig 

 




Fri vers av Heart-beat
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 13:43



Bookmark and Share


    Olives
vacker..
2008-03-28

    eva m h
\"Tårar talar hjärtats språk - flytande\" . En dikt av mig! Till dig!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Heart-beat
Heart-beat