Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla dom som haft svårt att låta någon gå.


Jag kan ej förneka det vi hade

Det känns förfärligt sorligt

När jag sluter mina ögonlock och låter dig existera i mina drömmar

Som ett tecken eller ett evigt påminnande 

finns du där

Haten växer, ju mer du tränger dig in i mina tankar

Jag vill låta dig gå men på något sätt kommer du alltid att växa

inom mig

Jag kan ej förneka det vi hade

Jag kan ej förneka att jag saknar det

Jag kan ej förneka att jag saknar det..

 




Fri vers av Heart-beat
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-30 13:04



Bookmark and Share


  aol
vackert berörande
läs min dikt kär den önskar jag alla människor
2008-07-30

  lyckeli
Been there.....
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Heart-beat
Heart-beat