Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min älskade häst John Ross


Kärlek


Jag vet hur kärleken känns

Det är en fysisk känsla

Som att jag blir levandes till den sanna grad,

när du finns kring mina armar

Jag älskar dig så att tårarna rinner,

går igenom hela känslornas skala i min kärlek till dig

Du när mig, du förgör mig

Jag lever, men kan bara andas ditt syre

finner bara frid när jag har din själ mot min

Jag älskar dig så att tårarna rinner

Jag älskar dig så att det värker i hela mig

Jag finns, andas och tänker

men känner mig bara levande när jag har mina armar runt dig




Fri vers av Aquarius
Läst 597 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-29 00:40



Bookmark and Share


    Broder Tyckare 17
Vackert
2010-01-26

  Roula O
Ljuvligt!
2009-02-14

  Alex Rodallec
Det borjar bra Delara. Jag visste inte att du kunde skriva...
2008-05-05

  korpfjäder
Oh, jag vet det där med hästarna.... som lär oss tilliten och lyhördheten. Som vet och som bär.
Och sorgen är stor när de inte längre går att famna.
2008-05-04

  berxper
Så fint! Vilka starka känslor du förmedlar.
2008-03-29

    Komisarek
Fint om saknad.
Gillar upprepningarna som förstärker texten,
Gillar den sorgsna stämningen men framförallt att den här texten och alla känslorna känns genuina
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius