Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela livet, för ingenting?


Vem är man
när ingen ser en.

Vad spelar allting
för roll?











Fri vers av Dead dreams living
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 01:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Det är viktigt att få
ta plats!!!bra poetat!!!
2008-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Kanske det är då man är sig själv och inte spelar någon roll...
2008-03-29

    eva m h
Vi behöver ett Du för att bli ett Jag!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living