Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tage Danielsson är en svensk språkprofet.


Miljöfrågor i konstnärligt perspektiv

Om den kreativa sfären
förtrycks av atmosfären
bör du undersöka saken
med ett avgasrör i baken
för att högre förstå
vad en bil tänker på

Drick sedan etanol
helst, mer än du tål
för att med en forskares säkerhet
bli renodlad estet
skingra några moln på vägen
och hitta var just din parkeringsplats är belägen




Fri vers av Kajsa Bohlin
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-29 03:14



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
All hail the Tage.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Bohlin
Kajsa Bohlin