Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epicentrum

Jag skriver mig sakta
in mot epicentrum
närmar mig genom svallvågorna
som pulserar
och ebbar ut
som havets sammandragningar

jag plöjer mig mark
att vistas i
sakta och mtovilligt
formar sig enslags
upplevelse
när cenrtrum flyr undan
som isen om våren




Fri vers av Femmi
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-03-29 16:30



Bookmark and Share


  Vind
Det är många som ibland använder sitt skrivande som en slags terapeutisk metod, se sig själv med nya ögon... och varför inte?! Tycker du får fram en sökande upptäckande känsla i dikten.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Femmi
Femmi