Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyr



Hennes natur härskar
över tanken
Varje skäl
är ett alternativ
till att slippa möta
sin spegelbild
Ändock lockar
upprepningen sinnet
Hon retar
sitt begär
med erfarenhetens kunskap
Flyr ständigt
till förnekelsens domän




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 574 gånger
Publicerad 2008-03-29 20:34



Bookmark and Share


  Arowana
Förnekelsens domän låter mycket bra och säger en hel del. Modigt att använda ord som "Ändock" i dagens läge, jag brukar själv använda lite äldre uttryck, dom låter så uttrycksfulla.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP