Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket jag än ropar


hör du mig inte

men jag vet att du är där

vad är det för rädsla




Fri vers av Sparven
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven