Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm

”Jag skiter i alla som skiter i mig”
En av den moderna människans största floskler
”Jag skiter i ingen, alla skiter i mig”
posttraumatiskt men sanningen avklädd
Göteborg är ett stort jävla svineri
med lismande rundkindade rödmustiga typer
Nej jag är inte full
Nej jag har inte gått utanför dörren
Nej jag vill inte somna och glömma bort allt
Konservativ, inverterad och sönderslagen

Men samhällseliten styr oss tillrätta –
Ärligt? Är det någon som sett elitismen?
Jag har missat den helt
Jag ser bara uppblossade typer med förmycket förlite
och några tillrättalagda vakter vars syfte är att vakta
människans minst värdefulla skapelse:
Samhället.
Det vi har är varandra -
ska vi då stå här och gå under?
Jag menar att se på nyheterna är för mig som att slåss mot polisen
intressant men jävligt uttråkande
vi måste skapa nyheter
inte absorbera vinklat material i några år för att sedan dö och begravas
med nyhetsloggan inskuren i kistan
kom ihåg att inte överskatta stureplansintellektuella, Reinfeldt och allt vad de heter
låt de styra den sista rest av människovärde ut i Nybroviken
folkets kamp är folkets hopp




Övriga genrer av wennerbom
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-03-30 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wennerbom