Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet, jag har saknat dig



Frihet, jag svävar

med min soyayogurt och ensamhet


och jag kan inte sluta le

över att du slängde igen dörren

och stormade ut i natten


för din ilska 

kanske gör

att du lämnar mig i fred


så kan jag 

få sluta älska dig


frihet, 

jag har längtat efter dig




Fri vers av Plumflower
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 05:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns att jag garvade när en person använde just uttrycket \"storma ut\".
Ser liksom scenariot framför mig.
Detta skrivet med all respekt för allvaret i din dikt.

Ibland är frihet att vara ensam.
Ofta, för mig.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower